DE MESSEN

Messenfabrikant Güde

Beoordelingen

369,00  incl. btw
THE KNIFE Fasseiche und Messerhalter Räuchereiche RE001/32
THE KNIFE Grenadill und Messerhalter Räuchereiche RE001/32
THE KNIFE Olive und Messerhalter Räuchereiche RE001/32

Beste prijsgarantie

Als je bij een andere verkoper een lagere prijs (incl. verzendkosten) vindt, krijg je dit Güde-artikel bij ons voor dezelfde prijs.

Deze garantie is geldig tot 14 dagen na aankoop. Uitgesloten zijn speciale verkopen uit voorraadliquidaties, insolventies en veilingen.

Handgesmede koksmessen THE KNIFE van messenfabrikant Güde

Al op het eerste gezicht wordt duidelijk dat THE KNIFE relatief weinig te maken heeft met een conventioneel koksmes. Het zogenaamd korte handvat en het opvallend grote lemmet met de zeer brede rug – alleen op deze manier te realiseren bij een gesmeed mes – doen eerder denken aan een designobject.

Maar als je eenmaal met THE KNIFE hebt gewerkt, weet je dat het niet alleen gaat om adembenemende schoonheid, maar vooral om unieke hantering. Net zoals een professionele kok een koksmes vasthoudt, houd jij HET KAMER automatisch vast. Duim en wijsvinger vormen een U en houden het lemmet stevig vast.

De middelvinger is handig “geparkeerd” in de fijn bewerkte uitstulping aan het einde van het lemmet. Hierdoor ligt het zwaartepunt perfect in de hand en kun je zonder vermoeidheid werken.

Geen enkele overgang stoort, alle lijnen zijn vloeiend. Dit garandeert automatisch altijd de juiste greeppositie en een comfortabele handsteun.

Koken met THE KNIFE is eigenlijk nog mooier dan er alleen maar naar kijken! 

De messen zijn met ijs gehard en met de hand geslepen. Ze mogen niet in de vaatwasser.

De messensmederij is sinds de oprichting door Karl Güde in familiebezit en wordt momenteel geleid door zijn achterkleinzoon Dr. Karl Peter Born.

Gesmede koksmessen van de hoogste scherpte en functionaliteit.

Kochmesser geschmiedet
THE KNIFE Damast, Fasseiche, Olive, Grenadill