Gesmede schop van Krumpholz 1799

10,95 43,95  incl. btw
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Schoppen worden voornamelijk gebruikt om los materiaal te verplaatsen. De vorm van het blad hangt af van de betreffende toepassing.

   • De Holstein schep met rechte voorkant is zeer geschikt voor het scheppen van los bulkmateriaal van gladde oppervlakken, zoals geasfalteerde of verharde oppervlakken.
   • De Frankfurtse schop heeft een puntig hartvormig blad. Je kunt er gemakkelijker grindhopen mee doorboren dan met een Holsteinschep.
   • De Hollandse schop lijkt op de Holsteinschep, maar heeft een gebogen voorkant voor het graven van greppels. Het blad is kleiner en daarom is het voor vrouwen meestal comfortabeler om mee te werken.
   • Net als de Frankfurtse schep heeft de Beierse zandschep een zeer stevig, puntig blad.
   • De damesschep is vergelijkbaar met de Beierse zandschep, maar iets kleiner en lichter. Het is ook zeer geschikt voor het graven van plantgaten.
   • De spade is een combinatie van een spade en een schop. Hij kan worden gebruikt om los bulkmateriaal te verplaatsen, maar ook om plantgaten te graven.

Krumpholz-bakken zijn gesmeed uit bijzonder sterk en taai koolstofstaal.

De vele verschillende schoppen van Krumpholz bieden alle tuiniers het juiste tuingereedschap voor de behoefte die ze nodig hebben.

Beste prijsgarantie

Als je bij een andere verkoper een lagere prijs (incl. verzendkosten) vindt, krijg je dit Krumpholz-artikel bij ons voor dezelfde prijs.

Deze garantie is geldig tot 14 dagen na aankoop. Speciale verkopen uit voorraadliquidaties, insolventies en veilingen zijn uitgesloten.