Gesmeed tuingereedschap

Keuze tuinscharen

TOP Verkoper Tuingereedschap

Fabrikant van tuingereedschap in de gereedschapstuin

Handgesmeed tuingereedschap van Krumpholz 1799

De familie Krumpholz smeedt hoogwaardig bosbouwgereedschap en tuingereedschap in de Guttenberghamer in Opper-Franken. De smederij werd al in de middeleeuwen gesticht en heeft een eigen waterkrachtcentrale voor het opwekken van energie. De opgewekte energie wordt gebruikt om de werking van de grote smeedovens en smeedhamers te ondersteunen.

In 1799 werd de smederij gekocht door Johann David Krumpholz en van generatie op generatie doorgegeven. Ondertussen leven en werken de zesde, zevende en achtste generatie samen in de Guttenberg Hammer. Met eeuwenlange ervaring worden hier echte meesterwerken voor tuin- en bosbouw gesmeed. Gesmeed tuingereedschap van Krumpholz. Duurzaam tuingereedschap van hoge kwaliteit.

Krumpholz tuingereedschap met beste prijsgarantie.


Tuinscharen, takkenscharen en accessoires van Original LÖWE

Origineel LÖWE is een Noord-Duitse gereedschapsmederij die teruggaat tot Walther Schröder, die in 1923 de aambeeldschaar uitvond en er patent op aanvroeg. Tegenwoordig wordt het bedrijf geleid door Randolph Schröder, de kleinzoon van Walther Schröder.

Origineel LÖWE is toonaangevend op het gebied van hoogwaardige aambeeldscharen. Deze bieden een aantal voordelen ten opzichte van de bekende bypassschaar. Bij een aambeeldschaar snijdt het blad trekkend door het te knippen materiaal. Hierdoor is er minder kracht nodig om te snijden.

Een ander voordeel van LÖWE scharen is de perfecte levering van reserveonderdelen en de eenvoudige en voordelige uitwisselbaarheid van onderdelen. Beste zaagprestaties voor continu gebruik.

Onze aanbeveling als je een snoeischaar wilt kopen.

Origineel LÖWE tuingereedschap met de beste prijsgarantie.


Tuinschaar en takkenzaag van Berger

Professionele tuinscharen, snoeizagen en takkenscharen van de gereedschapsmederij Julius Berger. Het bedrijf werd in 1918 opgericht door de Wuppertaler zakenman Julius Berger en maakt sinds 1930 tuingereedschap van hoge kwaliteit. Nog steeds op de traditionele manier, maar met de modernste machines. De gereedschappen zijn gemaakt van hoogwaardig staal en worden door een meertraps precisieslijpproces op een zeer hoge, duurzame scherpte gebracht. Bladen, zaagbladen en veel afzonderlijke onderdelen kunnen afzonderlijk worden vervangen. Het bedrijf is sinds de oprichting in familiebezit en wordt momenteel geleid door de broers en zussen Ina en Julius Berger.

Een geliefd merk van hoveniers en groenvoorzieners. Gereedschap van de beste kwaliteit en ergonomisch ontwerp

Berger tuingereedschap met beste prijsgarantie.


Tuinschaar en tuinmes van Robert Klaas

Hoogwaardige snoeischaren en tuinscharen van de Solinger knipschaar Robert Klaas. Robert Klaas produceert en assembleert scharen en messen in Solingen sinds 1834. Het bedrijf is sinds de oprichting in familiebezit en wordt momenteel geleid door de broers Guido en Ernst Jürgen Schiesen.

De producten worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit. Door gebruik te maken van koolstofstaal, dat minder bros is dan roestvrij staal, worden bijzonder hoge scherpten bereikt.

Robert Klaas tuingereedschap met beste prijsgarantie.


Hochwertige Produkte Haus und Garten

gereedschap-tuin.com

Online winkel van Holz-Jaeger UG (haftungsbeschränkt)