gesmede handspades – campingspades – handvork van Krumpholz 1799

Handspades – Vaste plant spades – Camping spades – Outdoor spades

De gesmede handspade van Krumpholz zijn perfect voor kleinere klussen in perken en moestuinen voor het verdelen van vaste planten of het planten en verplanten van jonge planten . Gesmeed uit koolstofstaal en met hoogwaardige essenhouten handgrepen zijn onze handscheppen een genot om aan te raken, er goed uit te zien en duurzaam.
 
We hebben ook de rechtse spades voor buitenvakanties.
 
Handvork – Meerjarige vork
De gesmede handvorken van Krumpholz zijn geschikt voor vele klussen in perken en moestuinen en voor het verplanten of verpotten van planten. Onze handvorken zijn gesmeed uit koolstofstaal en hebben essenhouten handvatten van hoge kwaliteit. Ze voelen heerlijk aan en zien er duurzaam uit.
 
We hebben de juiste handspade of handvork voor elke behoefte. Voor hoveniers en tuinarchitecten en voor particuliere tuiniers die hoge eisen stellen aan hun tuingereedschap.

Beste prijsgarantie

Als je bij een andere verkoper een lagere prijs (incl. verzendkosten) vindt, krijg je dit Krumpholz-artikel bij ons voor dezelfde prijs.

Deze garantie is geldig tot 14 dagen na aankoop. Speciale verkopen uit voorraadliquidaties, insolventies en veilingen zijn uitgesloten.